Wat is VOV

Vermeulen  Opleidingen en Vorming is opgericht in 1994 en gaat uit van een HBO werk en denkniveau. Na succesvol de opleiding afgerond te hebben ben je in staat overeenkomstige verbindingen te doorzien van problematiek in de werk-, privé-, relationele sfeer en of lichamelijke en geestelijke klachten. Je ziet verborgen overeenkomsten en weet pijlsnel te schakelen tussen de verschillende technieken die je tijdens de studie eigen gemaakt hebt. In 22 dagen per jaar, gedurende drie jaren word je vanaf de basis opgeleid tot zelfstandig werkend therapeut. Bovendien ben je na 1 jaar gecertificeerd coach. Polyenergetische therapie is een uitgebreide vorm van psychotherapie, gestoeld op de meest werkzame aspecten uit zowel de klassieke psychotherapie als de moderne vormen zoals hypno- en regressietherapie, energiewerk, NLP, verbale en non-verbale communicatie.

Door goed te luisteren naar onze studenten en door de evaluaties van de vele afgestudeerden in kaart te brengen is Vermeulen Opleidingen en Vorming voortdurend bezig de opleiding verder te optimaliseren.

De opleiding voorziet in de behoefte aan goed opgeleide therapeuten. We hebben het lespakket zo samengesteld dat zoveel mogelijk het direct toepasbare wordt geleerd en geoefend. De theorie is afgestemd op de praktijk, zodat je ruim voldoende kennis en vaardigheid bezit om te werken als zelfstandig therapeut.

Zelfontplooiing

De studie wordt stap voor stap opgebouwd. In het eerste gedeelte staan zelfontplooiing, zelfkennis en de basis van communicatie en technieken centraal, waarna naadloos wordt overgegaan naar communicatie met anderen, het toepassen van technieken in samenwerking met (proef)cliënten en het diepgaand en blijvend veranderen van ongewenste patronen in je leven. Telkens wordt er weer een laagje toegevoegd om uiteindelijk een zeer excellente en effectieve vorm van communicatie en gedragsvorming te ontwikkelen.

Je merkt dat deze studie niet alleen opleidt tot therapeut maar ook erg veel kan betekenen voor je persoonlijke ontwikkeling. In deze tijd waarin alles snel moet en het meer over producten en diensten dan over mensen gaat, is het een verademing om terug te keren naar je diepere en authentieke zelf. Je wordt weerbaarder en leert verstikkende en manipulatieve patronen te doorzien en doorbreken. Je leert je volle potentieel te benutten.