Docenten en medewerkers

 

Katelijne Vermeulen
Docente

Vanuit mijn opleiding aan de Katholieke Universiteit Leuven ben ik 20 jaar werkzaam geweest als docent in het basis- en voortgezet onderwijs. Ook  deed ik ervaring op als leerling- en docentenbegeleider. Daar ontstond mijn interesse in de mens als ‘individu’.

Door jarenlange ervaring  als individuele therapeut, coach (www.katelijnevermeulen.nl) enimg_1428 door het volgen van verschillende studies zoals uitvaartverzorger, organisatie- en familieopstellingen, regressie- en hypnotherapie, kreeg ik steeds meer inzicht in de psyche van de mens.

Deze unieke kennis en vaardigheden heb ik samengebracht in de opleiding ‘Polyenergetisch Therapeut’ welke ik nu getransformeerd heb naar ‘Multi Disciplinair Therapeut’. Door mijn vakmanschap, kennis en gedrevenheid is het een unieke en veelzijdige HBO Beroepsopleiding waar gedegen studenten afstuderen.

PAGINA ONDER CONSTRUCTIE