Studenten over de opleiding

Lieve, wijze Katelijne De MDT-opleiding was voor mij een 3 jaar durende multidimensionale reis. 3 jaar lang kon ik onder jouw bezielende leiding schatten verzamelen in de poly energetische schatkist. In de schatkist vond ik schaduwdelen van mezelf, puzzelstuk na puzzelstuk werd zo de puzzel die ik ben steeds completer.
Tijdens de reis verbond ik mijn hart en mijn hoofd en werd ik één. Alle puzzelstukken reeg ik aan mijn rode draad: “ik sta er alleen voor”. Na 3 jaar ben ik niet langer eenzaam, maar een-saam!
Ook ontwaakte in mij een rebels kind dat mijn aangepaste kind wist te bevrijden. Daardoor groeiden er vleugels op mijn rug. Krachtige witte vleugels die me in staat stellen vrij te zijn, ongehinderd door oordelen, overtuigingen en glazen plafonds.
Met mijn MDT-diploma op zak vervolg ik mijn reis op zoek naar verdieping en ontwikkeling. Tijdens mijn levensreis zal ik delen en inspireren, zodat anderen in mijn licht hun eigen puzzelstukken kunnen vinden.
Dankjewel Katelijne dat jij mijn spiegel, inspirator, mentor en sparringspartner was!