Studenten over de opleiding

Lieve, wijze Katelijne
De MDT-opleiding was voor mij een 3 jaar durende multidimensionale reis. 3 jaar lang kon ik onder jouw bezielende leiding schatten verzamelen in de poly energetische schatkist. In de schatkist vond ik schaduwdelen van mezelf, puzzelstuk na puzzelstuk werd zo de puzzel die ik ben steeds completer.
Tijdens de reis verbond ik mijn hart en mijn hoofd en werd ik één. Alle puzzelstukken reeg ik aan mijn rode draad: “ik sta er alleen voor”. Na 3 jaar ben ik niet langer eenzaam, maar een-saam!
Ook ontwaakte in mij een rebels kind dat mijn aangepaste kind wist te bevrijden. Daardoor groeiden er vleugels op mijn rug. Krachtige witte vleugels die me in staat stellen vrij te zijn, ongehinderd door oordelen, overtuigingen en glazen plafonds.
Met mijn MDT-diploma op zak vervolg ik mijn reis op zoek naar verdieping en ontwikkeling. Tijdens mijn levensreis zal ik delen en inspireren, zodat anderen in mijn licht hun eigen puzzelstukken kunnen vinden.
Dankjewel Katelijne dat jij mijn spiegel, inspirator, mentor en sparringspartner was!

Liefs Manon

Hoi Katelijne,
Na eerst een aantal consulten bij Katelijne te hebben gevolgd ben ik de opleiding tot Multi – disciplinair coach en therapeut ingestapt.
Ik vond het fijn om in een korte tijd inzicht in mijn gedrag te krijgen, waarom ik ergens tegenaan loop en wat het maakt dat ik het soms lastig vind om stappen te zetten.
Tijdens dit eerste jaar van de opleiding werk je vooral aan jezelf en kom ik er steeds meer achter wie ik nu werkelijk ben en waarom ik leef en handel in wat ik doe.
Ik krijg concrete handvatten waarmee ik kan werken, aan mezelf maar ook in mijn werk als coach en therapeut. Geen eindeloze trajecten en of praatsessies, het is een kwestie van bewustwording en doen.

Lieve groetjes, Marjan

Hey lieve Katelijne,
In 2017 ben ik -nadat ik het 10-daagse persoonlijke ontwikkelingstraject bij Katelijne heb gedaan- gestart met de opleiding ‘multidisciplinair coach & therapeut’. In het eerste jaar, heb ik al enorm veel gehad aan deze opleiding. Zowel persoonlijk als zakelijk. Persoonlijk ben ik gegroeid. Ik heb meer inzicht gekregen in mijn angsten, beperkende overtuigingen en blokkades die mij tegenhouden. Door inzicht hierin te hebben verkregen, heb ik deze aan kunnen pakken en me hiervan kunnen bevrijden. Hierdoor voel ik me vrijer, dichterbij mijzelf staan en kan ik mijn talenten beter ontplooien. De theorie en oefening die ik in de opleiding krijg, kan ik direct toe passen in mijn praktijk voor Life Coaching, waardoor ik mijn cliënten op een diepere laag help. Na iedere les groei ik en ben ik zoveel meer rijker in persoonlijke groei, kennis en vaardigheden. Wat ik echt geweldig vind, is dat ik op de opleiding diverse stijlen leer, waardoor ik iedere client kan helpen met een methode die past bij de client en het proces waar hij/zij inzit. Doordat ik meerdere tools in kan zetten -die ik van Katelijne heb geleerd- vind ik mijzelf een enorm sterke coach geworden.
Liefs Myra

Myra de Wildt – Life Coach – www.myra.nl

Hi Katelijne,
Katelijne heeft de gave om super snel tot de kern te komen. Geen omwegen of vluchtgedrag mogelijk. Waardoor je heel snel kan schakelen wanneer je tegen iets aanloopt of meer inzicht in bepaalde situaties wilt krijgen. Daarnaast is ze een bevlogen docent die heel veel kennis en ervaring heeft. Zelf heb ik een aantal jaren geleden een Holistische coach en therapeutenopleiding gevolgd en nu wilde ik graag mijn tools weer wat meer uitbreiden. Wat ik vooral prettig vind is dat luisteren en doen een goede balans heeft in deze opleiding en dat er voor iedereen verdieping te behalen is. Zowel op het gebied van vaktechnische kennis als je persoonlijke ontwikkeling.

Eva Ghysels

Zodra ik in contact kwam met Katelijne Vermeulen ontdekte ik haar kennis en wijsheid. Met enorme passie om deze kennis te delen heeft zij een opleiding ontwikkelt en ook persoonlijke leiderschap trajecten.
Ik had al een jarenlang verlangen om een opleiding te volgen in systeemwerk. En daarom ben ik de opleiding Multidisciplinair Therapeut gestart. In deze opleiding leren we nog meer disciplines zoals regressietherapie, hypnotherapie, communicatiestijlen, EMDR
Middenin het eerste jaar heeft de opleiding en de training van Katelijne me al meer opgeleverd dat ik had verwacht. De schat aan kennis, het leren in praktijk, de voorbeelden van mede studenten en de persoonlijke ontwikkeling die in gang wordt gezet geeft een enorme boost. Al met al heb ik een groter vertrouwen en kennis in mijzelf alsook een enorm vertrouwen en kennis om te kunnen werken als multidisciplinair coach en therapeut.
Als je op zoek bent naar een verdieping van je persoonlijk leven, een soepeler werkende bedrijfsomgeving of je wilt jezelf verrijken met waardevolle kennis over persoonlijk leiderschap dan is Katelijne de juiste persoon om een traject of opleiding bij te volgen.

Els Gorzeman